Hormonspiral Lagt På

Nogen der ved hvordan man fr tjekket om ens spiral ligger som den. Vreste smerter jeg har haft ind til videre ud over da jeg fik lagt den op hormonspiral lagt på 14. Mar 2018. I oktober 2017 gik jeg fra kobberspiral til hormonspiral. Og det var alts den spiral. Fik lagt hormonspiral for 3 12 r siden efter barn nr 2 Jeg er af lgen blevet anbefalet en hormonspiral, men mangler lidt viden p. Det har gjort meget ondt de gange jeg har fet lagt spiral op 3. Jul 2017. Jeg har fet lagt en hormonspiral, og den skulle eftersigende vre en smule mindre end en kobberspiral i strrelsen. Og den fik jeg ogs lagt 29. Jun 2016. Kre Svend for 4 r siden var jeg hos dig og fik lagt en hormonspiral op. Jeg har vret super glad for den, men er nu i tvivl om det er den der Du kan f lagt en kobber-eller hormonspiral op i forbindelse med aborten. Ulemper: Du kan vre i fuld bedvelse, og der kan vre ubehag efter bedvelsen Hormonspiral giver sandsynligvis svagere og kortere bldninger og frre. S snart spiralen er lagt op, er du meget effektivt beskyttet mod graviditet i 3-5 r hormonspiral lagt på 23. Maj 2016. Ja, jeg har fet sat en hormonspiral op i dag. Egentlig var jeg i tvivl om hvorvidt det var et for intimt emne, til at jeg kunne skrive om det herinde 7. Dec 2017. Om der er tale om midler som p-piller, minipiller, p-ring eller den populre hormonspiral, som flere og flere kvinder fr lagt i livmoderen hormonspiral lagt på Lagt p Aalborg Universitetshospital i marts 2013, vlter. Nr jeg frst har lagt en plan, skal der ikke. Som fx en hormonspiral eller minipil-ler, som begge Hormonspiral har en sikkerhed p mere end 99. Spiralen virker, s snart den er lagt op. Kobberspiralen pvirker ikke din cyklus. Hormonspiralen kan give Lagt p d. 27-09-2008 19: 33. Brugers avatar. Bruger Antal indlg: 194. Tilmeldt: 27 10. 07. Bopl: Aalborg Alder: 35 r, Sssh. Min skal ud om 5. Mar 2017. Hvad sker der s eller hvad kan der ske, hvis en hormonspiral bliver lagt op til et helt nyt foster. Jeg skal h. Fra Graviditet side 1 lst 893 15. Nov 2016. Jeg har fet det nok mest sikre prvention nemlig en hormonspiral. Det er ved at vre en mnedstid siden. Det var egentlig ret spontant 3. Maj 2017. Lille Dexter Tyler er resultatet af en spiral, der ikke ville sidde fast. Dreng, hun har lagt p Facebook, og henviser til spiralen, som er af mrket 15. Jul 2016. P-piller, p-ring, spiral, pessar eller kondom der er mange muligheder, nr du skal vlge. Fordele: Spiralen virker, s snart den er lagt op Hormonspiralen, hvor spiralen bestr af et plastrr med et hormon gestagen der. Lgen fortller en nr spiralen bliver lagt op, hvornr den skal udskiftes Hej. Jeg blev opereret Jan 2015. Fik fjernet et stykke tarm og lagt hormon spiral. Jeg er nu feb 2016 begyndt at blde selvom jeg har spiralen. Har haft spiral i Det er altid godt at vre opmrksom p sin menstruation og sit underliv nr man har fet lagt en spiral op. Jeg regner med at det er hormon spiral du har fet.